Pickalassa rikottiin maaginen 100 000 kierroksen rajapyykki

Pickalassa rikottiin tänään (29.9.2020) Suomen oloissa maagisena pidetty vuosittainen kierrosmäärä. Historiallinen rajapyykki saavutettiin PARK -kentällä klo 09.18, kun 100 000:s pelaaja Anne Rautala starttasi kierrokselle.

”Kuten tiedämme, vuosi on ollut hyvin erikoinen, mutta golf on selviytynyt poikkeuksellisen ajan yli erinomaisesti. Pickalassa vetovoimaisuuden kasvu on ollut näkyvillä jo muutamia vuosia ja pelioikeusmarkkinamme onkin vetänyt historiallisen hyvin ja olemme onnistuneet uusien pelaajien, mm. nuorien aikuisten, houkuttelemisessa Pickalaan. Viime vuonna rikoimme historiallisesti 80 000 kierroksen rajapyykin ja uskoimme 5-10 %:n kasvuun tänäkin vuonna. Korona ja aikainen kauden aloitus hoitivat lopun”, kertoo toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Pickalan kentät pidetään avoinna säävarauksella niin pitkään kun mahdollista. Vaikka kentät olisivat välillä suljettu pakkasen vuoksi, avataan ne uudelleen aina mikäli sääolosuhteet sen sallivat. Tarkista päivän tilanne caddiemasterilta (tai nettisivuilta) ennen kuin lähdet ajamaan kentälle. Pickala on siirtynyt 22.9.2020 alkaen syyshintoihin, jotka voi katsoa TÄÄLTÄ