Peliin helpotusta Garminin uudella golfkellolla – Uutuus soveltuu myös muuhun urheiluun

Approach S62 on parannettu versio edeltävästä Garminin golfkellolippulaivasta, ja sen peliä parantaviin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa täysin uusi Virtual Caddie.

”Se analysoi peliin vaikuttavia tekijöitä, kuten tuulen nopeuden, kentän muodot ja pelaajan aiemmat lyönnit, ja ehdottaa niiden perusteella kuhunkin lyöntiin parasta mailaa. Ja koska ehdotukset perustuvat muun muassa aiempien lyöntien pituusdataan, kelloa kannattaa myös uskoa”, account manager Ville Rasa toteaa.

Approach S62 -golfkellossa on selkeä 1.3 tuuman värikosketusnäyttö, joka on 17 % suurempi kuin aikaisemmassa mallissa, ja sen akun kestoa on myös edeltäjään verrattuna parannettu. Akku kestää GPS-tilassa jopa 20 tuntia ja älykellotilassa parhaimmillaan 14 päivää.

Kellossa on paljon samoja ominaisuuksia, kuin Garminin uudessa Approach Z82 -GPS-laseretäisyysmittarissa. Kun pelaajalla on esimerkiksi edessään sokkolyönti, PinPointer -toiminto näyttää lipun tarkan suunnan. PlaysLike Distance puolestaan säätää etäisyyttä ylä- tai alamäkilyöntejä varten korkeuseron perusteella.

Uutuus on multisport-kello, sillä golfin lisäksi sitä voi hyödyntää uusien ominaisuuksiensa ansiosta myös muissa lajeissa.

”Kellossa on rannesykeanturi, joka näyttää liikuntasuorituksen tehokkuuden. Veren happisaturaatiota mittaava Pulse Ox -anturi puolestaan antaa lisätietoa yleisestä terveydentilasta ja kuntotasosta. Näiden lisäksi siitä löytyy muun muassa aktiivisuudenseuranta sekä esiladatut profiilit juoksua, pyöräilyä ja uintia varten. Maksaminenkin onnistuu, sillä tässä kellossa on Garmin Pay -lähimaksuratkaisu.”, Rasa luettelee. 

Approach S62 suositushinta on 599,00 euroa.

 Approach S62 + CT10 maila-anturi paketin suositushinta on 649 euroa. 

Golfin lisäksi kelloa voi hyödyntää uusien ominaisuuksiensa ansiosta myös muissa lajeissa.
Golfin lisäksi kelloa voi hyödyntää uusien ominaisuuksiensa ansiosta myös muissa lajeissa.