Parasta seurassani

Suur-Helsinki Golf

Julkisilla golfaamaan

”Luukin ja Lakiston kentille Pohjois-Espooseen pääset Elielin aukiolta Helsingin keskustasta suoralla seutuliikenteen bussiyhteydellä 345. Vuoroväli on noin 30 minuuttia ja päätepysäkki on Lakiston klubitalon edessä.

Maanantaisin Luukin 18-reikäisellä kentällä on mahdollista pelata golfkierros myös ilman green cardia. Viime vuosina muodonmuutoksen kokenut Lakiston kenttä on saanut paljon uusia ystäviä.

Tule kokeilemaan!”

parasta_seurassani_1

Nevas Golf
Paras henkilökunta

”Lähiseudun tilojen toimeliaat pojat ja tytöt tulevat Nevas Golfiin töihin vuosi toisensa jälkeen. Kentällä töitä tehdään porukassa tiiminä, jonka sisäinen kuri on ihailtavaa ja keskinäinen kilpailu huvittavaa.

Aamumyöhästymisestä rangaistaan kenttävessojen tyhjennyksillä – luonnollisesti. Kenttäpojat ovat varsinaisia monitoimiosaajia, joiden ideapankki on pohjaton.

Tiskin taakse löydetyt caddiemaster-tytöt ovat syntyneet hymy huulilla ja halu palvella tulee sydämestä.”

Iloinen pelaaja – iloinen mieli!

parasta_seurassani_3

Nokia River Golf
Kierroksia 9 tai 18 reiän peleille

”Nokia River Golfin nykyiset jo hyvät kenttäkokonaisuudet paranivat entisestään, kun syyskuun 2016 alussa otettiin käyttöön 11 uutta lisäväylää. Tämän jälkeen pelattavissa on 18-reikäinen Rock-kenttä huikeilla maisemilla ja 18-reikäinen River-kenttä helmenään upea väylä 14, joka avataan korkealta suoraan kohti Nokian Virtaa. River-kenttää pelattaessa varataan ajat erikseen molemmille yseille, joten tänä päivänä isossa suosiossa oleva 9 reiän pelaamisen mahdollisuus säilyy Riverissä jatkossakin.
Pelaajat tulevat varmasti rokkaamaan uudella Rock-kentällä upeassa soundissa syyskuusta alkaen!”

parasta_seurassani_2

 Hirsala Golf

18 uniikkia väylää

”Parasta seurassamme on vaihteleva lay out, jossa jokainen väylä on selkeästi omanlaisensa mutta istuu loistavasti kokonaisuuteen. Väylät eivät sekoitu keskenään vaan jokaisen yksittäisen väylän muistaa kierroksen jälkeen.

Erilaisilla väylillä pääsee lyömään sekä tarkkoja avauksia, että pitkiä ja välillä leveitäkin draiveja. Mukana on sekä helppoja että vaikeita väyliä, joiden pelattavuus muuttuu merkittävästi siirryttäessä pelaamaan eri tiiltä.”

Teksti ja kuvat: Seurat