Mitat ilman kiikaria tai kelloa

Garminin Approach-malliston tämän kauden uutuuksiin kuuluu laite, joka soveltuu erityisesti sellaisille pelaajille, jotka haluavat tietää tarkat mitat, mutta eivät halua käyttää etäisyyskiikaria tai pelata kello kädessä. Approach G12 GPS -golfkäsilaitteessa on kaikki samat ominaisuudet kuin Approach S12 GPS -golfkellossakin, mutta sitä ei tarvitse pitää kädessä. Se on kuin huomaamaton kello ilman hihnaa. Laitteessa on pidike ja hihna, joiden avulla sen saa kiinnitettyä vaikkapa vyöhön tai bägiin.

”Haluamme tarjota mahdollisuuden hyötyä GPS-laitteen eduista myös niille pelaajille, jotka vieroksuvat kello kädessä pelaamista”, Garminin Nordic Finland Oy:n Key Account Manager Ville Rasa toteaa.

Laite on huomaamaton ja erittäin helppokäyttöinen.

”Näppäimillä käytettävä laite on kentällä erittäin nopea käyttää. Lisäksi tiedonsiirto sekä kenttä- ja ohjelmistopäivitykseen hoituu langattomasti puhelimeen ladattavan Garmin Golf -sovelluksen kautta”, Rasa jatkaa.

Approach G12 -käsilaitteessa on 1.3 tuuman näyttö, joka on selkeä kirkkaassa auringonpaisteessakin. Eikä virta lopu, vaikka pelaisi useammankin kierroksen putkeen, sillä akulle annetaan jopa 30 tunnin kesto.

”Jos siis haluaa hienosäätää ja samalla nopeuttaa pelaamistaan tarkoilla mitoilla, eikä tykkää pitää kelloa kädessä tai kaivaa aina ennen lyöntiä kiikaria bägistä, niin tämä on ehdottoman hyvä valinta”, Rasa summaa.

Approach G12 GPS-golfkäsilaitteen suositushinta on 159€. Lisätietoa tuotteesta ja koko Garmin golflaitevalikoimasta: garmin.com/approach