Keran Golf Lounge aukeaa!

Keran Lounge ehti GoGolfin aikana muodostua käsitteeksi golfin talviharjoittelun osalta, paikan ollessa kiinni on huomattu kysyntä kokonaisvaltaiselle ja kohtuuhintaiselle talviharjoittelumahdollisuudelle. Nyt maan paras talviharjoittelupaikka on taas auki.

”Haluamme taata golffareille monipuolisen harjoittelumahdollisuuden ja rentoja pelihetkiä talven viimojen aikana. Golfin pelaajamäärät Suomessa ovat jatkaneet kasvuaan ja haluamme osaltamme vastata kysyntään”, sanoo Loungea edustavan sijoittajaryhmän edustaja Jani Särmäkari.

Golf Lounge tarjoaa mahdollisuuden viihtyä lajin parissa myös talvella. Lämmintä harjoittelutilaa on yli tuhat neliötä. 

Lämpimiä lyöntipaikkoja on 14 ja Trackman-simulaattoreita kaikkiaan 11, Lisäksi Golf Lounge tarjoaa monipuolisen lähipelialueen. Sisäharjoittelukeskus on tarkoitettu kaiken tasoisille golffareille tavoitteellisista pelaajista vasta-alkajiin, jotka haluavat viihtyä golfin parissa myös talvella.

Keran Halleilla osoitteessa Karamalmintie 2 löytyy monipuolinen liikuntakeskus, jossa Golfin lisäksi on tarjolla mm. 30 padel-kenttää, suuri kuntosali, biljardisali ja koripallokenttä. 

Kohteesta löytyy myös paljon ilmaista pysäköintitilaa ja hallille on lyhyt matka Keran juna-asemalta.

Varaa aika: https://golf.asio.fi/onlinekalenteri/golflounge/guest.php