Kauden golfkenkiä esittelyssä

Ecco

Ecco on valloittanut golfkenkämarkkinoita mukavien, tukevien ja kestävien mallien avulla. Biom uutuusvalikoimissa on jälleen kiinnostavia golfjalkineita upeissa väreissä.

Eccon golfkengät on valmistettu kestävästä huippuluokan nahasta, ja vedenpitävä Gore Tex -teknologia pitää jalat kuivina, kun pelaat märissä olosuhteissa. 

Eccon malleihin on saatavilla mm. Boa-järjestelmä, joka tarjoaa ainutlaatuisen sulkemisjärjestelmän, joka on helppokäyttöinen ja saa jalan istumaan tukevasti kengässä.

Kiitosta uutuusmallit ovat saaneet hyvästä vaimennuksesta, joustosta ja tukevuudesta.

Ecco W Golf Biom Hybrid 3 Boa 

HYDROMAX™ tekee näistä naisten kengistä vettä hylkivät. ECCO TRI-FI-GRIP™ ulkopohjassa on kolme eri vyöhykettä vakauden ja kiertotuen takaamiseksi. Päällinen kestävää ja kevyttä Yak nahkaa. Kengissä on irrotettavat pohjalliset ja Boa kiinnitys. Sh. 229,95 €.

Ecco Golf Biom Hybrid 3 BOA 

HYDROMAX™ tekee näistä miesten golfkengistä vettä hylkivät. ECCO TRI-FI-GRIP™ ulkopohjassa on kolme eri vyöhykettä vakauden ja kiertotuen takaamiseksi. Päällinen kestävää ja kevyttä Yak nahkaa. Kengissä on irrotettavat pohjalliset ja BOA-kiinnitys. Sh. 229,95 €.


Footjoy Premiere Series golfkengät

Yksi kevään puhutuimpia välineitä on ollut FootJoyn Premiere -sarjan uutuuskengät. Tiger Woods hämmästytti golfkansaa tulemalla Mastersiin FootJoyn kengät jalassa, ja ensi kertaa hänen jalassaan nähtiin eri kengät kuin Niket. Päätös syntyi, kun Tiger halusi auto-onnettomuudessa loukkaantuneelle jalalle kaikkein parhaimman jalkineen.

Premiere Series on tyylikäs golfkenkä perinteitä arvostaville pelaajille, mutta siinä on kaikki modernin golfkengän ominaisuudet vedenpitävyydestä mukavuuteen. Mm. kengän päällys on huippuluokan pintanahkaa, ja pehmeä lampaannahkavuori parantaa taas mukavuutta ja kestävyyttä.  

FootJoy Fuel SL BOA

Helposti puhdistettava naisten golfkenkä, jossa synteettinen päällinen. BOA-kiinnitys. Pro SL-vaikutteinen ulkopohja parantaa pitoa. Kevyt ja tukeva EVA-välipohja antaa pehmeän tuntuman. Vedenpitävyystakuu: 1 vuosi. Lesti: Medium. Sh. 189,95 €.

Footjoy Flex XP 

Naisten golfkengät medium lestillä. Nappulapohja. Vedenpitävyystakuu: 1 vuosi. Sh. 139,95 €.

FootJoy Contour Casual

Miesten golfkenkä nappulapohjalla, vapaa-ajan kengän monipuolisuus. DuraMax-ulkopohjassa on pehmeä kumiyhdiste joka tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta. Lesti: Medium. Vedenpitävyystakuu 1 vuosi. Sh. 149,95 €.

Ja sitten ostoksille GOLF SKY nettikauppaan.