Huippugolfia Keimolassa 13.6.2022

Ammattilaiskisa

Keimola Golf ry järjestää yhteistyössä Keimola Golf Club Oy:n kanssa 13.6.2022 mies- ja naispelaajille
tarkoitetun yksipäiväisen ammatilaiskisan Saras kentällä. Yhteislähtönä pelattavassa Leila Lahti Trophy by Bosch Car Service kisassa jaettava palkintosumma on 10 000 euroa. Naiset ja miehet pelaavat samassa sarjassa.

Amatöörit

Ammattilaiskisan yhteydessä pelataan ProAm -joukkuekisa, jonka kilpailumuotona on Best Ball Pistebogey. Näin tavalliset harrastajat pääsevät pelaamaan huippujen kanssa itse kisassa. Joukkueen muodostavat ammattilainen ja amatööri. Best ball -kisassa jaetaan tavarapalkintoja.

Paras golfin ammattilaisseura

Kisan yhteydessä palkitaan Royal Keimola palkinnolla paras kotimainen ammattilaisseura. Seuran kukin
osallistuja saa sijoituksen perusteella pisteitä, jonka perusteella paremmuus selvitetään.

Hole in one -kilpailu

Kisassa on mukana erikoiskilpailuja, joista yksi on HOLE IN ONE -kilpailu. Onnistumisella voittaa omakseen 60 000 euron arvoisen Volvo XC40 Recharge täyssähköauton. Palkinnon mahdollistavat yhteistyössä Bilia ja LähiTapiola.

Yleisö

Yleisölle on molempiin tapahtumiin vapaa pääsy. Kilpailut pelataan Keimolan kahdesta kentästä Saraksella. Kilpailujen seuraaminen tapahtuu parhaiten klubialueen lisäksi väylän 7 taukokioskin yleisöalueelta tai väylän 11 viheriöalueen katsomosta. Pelaajia ja yleisöä palvelee Ravintola Saras.

Lisätietoja TÄSTÄ