Golf ja Fore!

Rekisteröityneitä golfinpelaajia on Suomessa yli 140 000. Golf oli ajanjaksolla 2000-2010 jäsenmäärältään kolmanneksi eniten kasvava laji. Vuonna 2009 golf sai olympiastatuksen ja laji nähdään sadan vuoden tauon jälkeen olympialaisissa Riossa 2016. Suomesta Riossa todennäköisesti kilpailee olympiamitaleista kaksi mies- ja kaksi naispelaajaa.

Markkinoilla on tällä hetkellä kaksi golflehteä. Toinen lehdistä on Digest-lehti, jonka julkaisemasta materiaalista iso osa tulee maailmalta. Fore! on täysin kotimainen lehti, jossa suomalaiset golfarit toimittavat juttuja suomalaisille pelaajille. Ilmainen ja klubeilla jaettava Fore! haluaa palvella hyvin kotimaisia golfareita ja seuroja. Esittelemme tuoteuutuuksia, golfkenttiä, golfmatkakohteita ja monenlaisia golfareita kiinnostavia aiheita sekä asioita niin lehdessä kuin sosiaalisessa mediassa ja täällä meidän kotisivuilla.
[widget id=”text-5″]
Mediatutkimusten mukaan Fore!-lehteä lukee 80 prosenttia suomalaisista golfareista. Foren fyysisen lehden lisäksi lehti on luettavissa mobiililaitteissa sekä täällä kotisivuilla. Fore! on aktiivinen myös Twitterissä, Facebookissa sekä Instagramissa.

Tervetuloa golfin kiehtovaan maailmaan!