Garminin Approach S70 uutuuskellojen kehittyneet ominaisuudet parantavat pelikokemusta 

Garminin Approach S70 -uutuusmallisto sisältää kolme golfälykelloa, joita on saatavana kahdessa eri koossa. Golfin lisäksi kelloissa on kattava valikoima  muita kuntoilu- ja hyvinvointi-ominaisuuksia.

Approach S70 tukee kaiken tasoisten golfareita klubilta pelin viimeiseen puttiin. Erittäin kirkkaalla ja selkeällä näytöllä varustetuissa älykelloissa on näyttävä Amoled-kosketusnäyttö, joka nostaa kelloon esiladattujen golfkenttien yksityiskohdat hienosti esiin.

Garmin on kehittänyt uutuusmalleihin entistä paremmat CourseView-kartat. Niissä on esiladattuna yli 43.000 värillistä CourseView-golfkenttäkarttaa eri puolilta maailmaa. Karttojen ansiosta saadaan entistä tarkempi ja realistisempi kuva väylistä, jolloin myös panorointi ja zoomaus on helpompaa.

Parannettu virtuaalicaddie-ominaisuus antaa tietoa pelaajan lyöntien hajonnasta ja ehdottaa pelistrategiaa kullekin reiälle useiden tekijöiden perusteella, mm. svingin,  korkeuserojen sekä tuulen nopeuden ja suunnan mukaan.

Virtual Caddie -ominaisuus ehdottaa mailaa useiden eri tekijöiden perusteella. Samoin PlaysLike-etäisyysominaisuust on parantunut aiemmista malleista. Lähestymislyöntien ja puttien suunnitteluun on saatavilla entistä parempaa dataa, kuten myös kierrosanalyysien tekoon. Garminin älykellot on varustettu monipuolisella tuloskortti-ominaisuuksilla.

Älykellossa on lisäksi parannettu PlaysLike-etäisyys, jossa hyödynnetään uuden ilmanpaineanturin tuottamia tuuli-, lämpötila- ja ilmanpainetietoja. Approach S70 -golfkelloissa on myös erinomainen akunkesto – jopa 16 päivää älykellotilassa ja jopa 20 tuntia GPS-tilassa yhdellä latauksella.

Approach S70 -mallisto on suunniteltu kaikille, jotka haluavat kehittää peliään ja seurata hyvinvointiaan ja aktiivisuuttaan myös kentän ulkopuolella. Kahdesta kokovaihtoehdosta on helppo valita itselle sopivin toiminnallisuutta uhraamatta

Golfominaisuusksien lisäksi kello tarjooa esimerkiksi voiman ja liikkuvuuden parantamiseen sopivia esiladatut urheilusovelluksia. Kellon kattavien, vuorokauden ympäri toimivien hyvinvoinnin seurantaominaisuuksien avulla on helpompi ymmärtää omaa kuntoa.

Approach S70:sta löytyy myös  rannesykeanturi, sykevälivaihtelu, Body Battery™ -energiatason seuranta, edistyksellinen unen seuranta sekä valmennusohjelmia.

Kevyet ja tyylikkäät Approach S70 -älykellot on suunniteltu käytettäväksi niin golfkentällä kuin sen ulkopuolellakin ja valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Lisäksi Approach S70 tarjoaa golfkentän ulkopuolisessa elämässä hyödyllisiä ominaisuuksia: älykkäät ilmoitukset esimerkiksi tekstiviestit ja somepäivitykset, lähimaksuominaisuudet ja musiikin kuuntelun. ’

Approach S70 — 42 MM: 729,00 euroa

Approach S70 — 47 MM: 779,00 euroa