FORE! Fashion Cross Invitational

Perjantaina pelattiin kauden ensimmäinen FORE! Fashion Tourin osakilpailu Ringside Golfissa. Sää suosi ja kilpailussa nähtiin kentällinen iloisia ihmisiä. 

Päivä starttasi normaalin kilpailupäivän tapaan aamiaisella ja lämmittelyllä. Kilpailuihin osallistui myös ei-golfkokemusta omaavia pelaajia jotka pääsivät heti aamutuimaan PGA-pro Tommi Laiton valmennukseen. Hiltonin tiimissä pelannut Lotta Qvick piteli golfmailaa kädessään ensimmäistä kertaa elämässään ”ei tämä kyllä helppoa ole”, hän huudahti rangella ja naureskeli. Muutamia kertoja Tommi Laiton valmennuksissa käyneestä Jenni Dahlmanista huomasi kilpaurheilutaustan heti. Vaikka laji ei ole vielä kovinkaan tuttu, oli Jenni treenaamassa täysillä ja keskittyminen oli rautaa.

Koko kilpailupäivä sujui moitteitta. Ringsiden kenttä oli loistavassa kunnossa, klubiravintolan ruoka oli erittäin maistuvaa ja kisassa tehtiin paljon hyviä tuloksia.  Seuraava FORE! Fashion osakilpailu Nike Invitational pelataan Kullo Golfissa 3.6.

Lue lisää Ringsiden osakilpailusta seuraavasta FORE!-lehdestä.

 

ForeFashion-7
Crossin isäntätiimi kuvauksissa ennen osakilpailun alkua.
ForeFashion-47
Stancen porukalla oli loistava meininki koko kilpailun ajan. Ryhmässä pelasi Jontte Valosaari, Janika Nieminen, Jappe Lindström ja Petteri Peltonen.
ForeFashion-44
Granon joukkue oli sonnustautunut keltaiseen tiimipaitaan.
ForeFashion-42
Sami Lepistö avasi golfkautensa meidän kilpailuissa ja heidän joukkue pääsi heti palkintopalleille. Sami voitti myös Lähimmäs Drägeriä -kilpailun josta hän pokkasi alkometrin kotiinsa.
ForeFashion-34
Edis Tatli osallistui kilpailuihimme jo toistamiseen. ”Sää oli kyllä huomattavasti kivempi kuin viimeksi, mutta peli kulki tänään huomattavasti huonommin. Ehkä se oli se kun viimeksi treenasin vähän ennen kierrokselle lähtöä”, kuittaa Edis hänen elämänsä toisesta kierroksestaan.
ForeFashion-2
Kilpailun avauspuheen pitivät Krookmedian toimitusjohtaja Jerker Krook, Ringside Golfin edustaja Milla Vasama, FORE!n toimituspäällikkö Pauliina Virta, Cross Sportswearin maahantuoja Timo Blom sekä FORE!n päätoimittaja Viivi Avéllan.
ForeFashion
Kilpailijat kokoontuivat aurinkoisessa säässä kuuntelemaan kilpailun avauspuhetta.
ForeFashion-27
FORE!n omassa tiimissä pelasi mm. pituuslyönnin Euroopan mestari Janos Uotila. Janos oli tuonut mukanaan oman golfauton jossa poppi soi ja vanteet kiilsi.
ForeFashion-25
Helin Matkojen tiimissä oli fashion kohdillaan. Tämä ekstra panostus toi myös ekstra hymyn kaikkien kasvoille.
ForeFashion-32
Viivi pääsi poseeraamaan komeiden miesten väliin.
ForeFashion-31
Tässä ryhmässä oli loisto fiilis alusta loppuun. Joukkueessa kilpaili Heikki Sorsa, Kim Syrjänen ja Makke Martikainen.

 

 

Teksti PAULIINA VIRTA
Kuvat MIKKO KEMPAS, SAMI VÄLIKANGAS JA HANNA-MARI WESTERLUND